Sound Issues - EnclaveForum.net: Buick Enclave Online Community
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-02-2017, 07:08 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1
Sound Issues

Hello everyone, thanks for taking a look and trying to help in advance

I am having sound issues with my car. It is a 2008 CXL.

The audio works with the headphones but no sound comes out of the car speakers.

I changes the amp about 8 months ago and my sound came back, but now the sound has stopped, it would be strange that the amp broke again.

Can the BCM be the cause, what issues would be related to a BCM failure?

Does anyone have some suggestions on what the issue might be?

Thanks
canada2017 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the EnclaveForum.net: Buick Enclave Online Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome