Auiliary HVAC has no heat, but every thing works. - EnclaveForum.net: Buick Enclave Online Community
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 03-20-2017, 03:04 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 8
Auiliary HVAC has no heat, but every thing works.

2009 CXL and I have no heat coming out of the Auxiliary HVAC. Both actuators work, the blower control module/resistor work (controls blower motor, which blow nice) and I even flushed the heater core.

Wondering if anyone may have other ideas what is up?
Enclave Z is offline  
post #2 of 5 (permalink) Old 03-20-2017, 05:21 PM
Jr. Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 52
Re: Auiliary HVAC has no heat, but every thing works.

Airlocked? Are you sure there is flow through the heater core for that section.
Tonyvdb is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 03-20-2017, 07:32 PM
Full Member
 
electbc's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 195
Re: Auiliary HVAC has no heat, but every thing works.

Quote:
Originally Posted by Tonyvdb
Airlocked? Are you sure there is flow through the heater core for that section.
That's what I am thinking too. How did you flush the heater core? Were you having this problem before the flush? When you refilled it did you use a vacuum tool to evacuate the air? There is a special tool and procedure to refill.
electbc is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 03-21-2017, 08:31 AM
Sr. Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 331
Re: Auiliary HVAC has no heat, but every thing works.

Quote:
Originally Posted by Enclave Z
2009 CXL and I have no heat coming out of the Auxiliary HVAC. Both actuators work, the blower control module/resistor work (controls blower motor, which blow nice) and I even flushed the heater core.

Wondering if anyone may have other ideas what is up?
I assume you ARE TALKING ABOUT THE REAR, HOW CAN YOU TELL IF THE REAR ACTUATORS ARE WORKING, DId YOU TAKE IT ALL A PART? sorry caps fat fingers..........
silvervettes is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 03-21-2017, 01:28 PM
Jr. Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 61
Re: Auiliary HVAC has no heat, but every thing works.

With the engine warm are both heater pipes to the rear core hot and the same temperature? Turn off the compressor so your A/C lines are temperate.

2012 Traverse LT2
whipster is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the EnclaveForum.net: Buick Enclave Online Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome