Enclaveforum.net
Bookmark and Share
February 21, 2017, 01:47:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Enclave Sales Numbers:     Mar: 4,899      YTD Total: 14,445     All Time: 187,013   (graph)
   
   Home   Help Search Gallery Login Register  
Registered users see fewer ads.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Radio has no power after being iPhone connected to AUX port  (Read 455 times, 0 Replies)
Duchess
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1
Joined: Nov 2016




Ignore
« on: November 25, 2016, 09:14:16 PM »

Hello.

This problem is bothering me again.  I had an amp issue a few weeks ago so I replaced it.  Everything worked great until I plugged my iPhone into the dash USB outlet.  The radio has no clock, backup assist, chimes, nothing. Replaced the head unit with a known good one and it to wouldn't come on. So I put the original back in and set an appointment to get it looked at.  In the mean time I checked all of the fuses, door connections and even tried the trick where you shut off the car and open the door several times.  The day of the appointment I went out to the car, started it and the radio worked!  Cool, right?  That was until today when I used the actual AUX port on the radio.  Has anyone had this issue with theirs?
Logged
Pages: [1]   Go Up   [ Home | Unread Posts | Unread Replies ]
  Print  
 
Jump to:  
Custom Auto Accessories

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines | Sitemap
SMFAds for Free Forums
©2017 enclaveforum.net All Rights Reserved.
All trademarks referenced herein are property of their respective owners.
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!