EnclaveForum.net: Buick Enclave Online Community banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Buick Enclave 2014: For the third time in less than a month, the instrument panel stopped working (went totally dark) while driving. All lights, turn signals, etc. work even though the gauges say otherwise. The immediate problem is a blown fuse in the internal fuse box. However, we need assistance determining the root cause.

One odd thing we've noticed is that when the fuse is blown and the display is inoperable, the car jerks or drives very sluggishly, especially when accelerating. Once the fuse is replaced, the car drives normally which seems strange that 1 fuse would impact to different systems.
 

·
Registered
2015 Enclave Leather.
Joined
·
940 Posts
Any water infiltration on that fuse block? There have been posts of leaks, either from windshield, condensation from HVAC, or sunroof clogged tubes getting water in there.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Buick Enclave 2014: For the third time in less than a month, the instrument panel stopped working (went totally dark) while driving. All lights, turn signals, etc. work even though the gauges say otherwise. The immediate problem is a blown fuse in the internal fuse box. However, we need assistance determining the root cause.

One odd thing we've noticed is that when the fuse is blown and the display is inoperable, the car jerks or drives very sluggishly, especially when accelerating. Once the fuse is replaced, the car drives normally which seems strange that 1 fuse would impact to different systems.

did anyone find a solution to this issue. i am having the same exact problem!
 
1 - 3 of 3 Posts
Top